logotype
Квартири в Бургас-кой сме ние ПДФ Печат Е-мейл

За нас „Квартири Бургас“

Квартири Бургас - се намираме в долната част на село Атия. Разполагаме с богата база от квартири, всяка от които с изглед към тучни полянки и безкрайни гори. За спокойният Ви сън вечер ще се грижи специално подбран оркестър от опитни щурчета, а за приятното Ви събуждане – странстващи песнопойни птички. Но все пак нещо Ви липсва? Искате да съчетаете въздействието на природата с модерните технологии? Помислили сме и за това! Всяка от квартирите разполага с телевизор с кабелна телевизия. Освен това ще разполагате с постоянен достъп до безжичен интернет. Всички стаи разполагат със собствен санитарен възел, а за Ваше удобство предлагаме и камериерски услуги. Разполагаме със стаи с единични легла за двама или трима. За по-зиморничавите предлагаме и двойна спалня, за да могат да се топлят в по-прохладните нощи.

Имаме изградена детска площадка, включваща пързалка, люлка, хамак и др., за да могат Вашите деца да се забавляват. Нашата градина е изцяло затворена, така че Вие спокойно може да поседнете и да си почивате на сянка докато малчуганите си играят. Когато огладнеете, ние ще Ви сготвим. Предлагаме богат избор от домашни ястия, приготвени на място с пресни продукти и автентичен вкус. Не Ви е достатъчно? Тогава на помощ ще дойде нашето барбекю. Ще хвърлим на огъня подбрани месни деликатеси, които ще накарат и мечките в Странджа да се облизват.

Какво е почивката без плаж? Плажът на Атия се намира на не повече от 20 минути пеша. Той е известен със кристално чистата си и уникално спокойна вода. Не е застроен и е може би най-спокойната плажна ивица в района. Ако все пак Ви омръзне, в което се съмняваме, можете да посетите и съседните плажове в Бургас, Черноморец, Созопол и т.н. На всеки тридесет минути през Атия минава автобус, който да Ви отведе до желаната дестинация. А ако разполагате с автомобил, то Вие сте на 15 минути от всички по-важни забележителности на южното ни Черноморие. Удобно, нали?

Е, какво чакате още? Пригответе банските, надуйте плажните топки и заповядайте при нас. Ние от Квартири в Бургас ще се погрижим да не искате да си тръгвате от тук.